torsdag, oktober 23, 2008

Second Life

Ibland inträffar mirakulösa ting. Exempelvis kan smörgåsen ramla från bordet och hamna med rätt sida upp. Det kan till och med hända att mjölken varken bränner vid eller kokar över. Ibland sker annat lika märkligt och oväntat. I detta alldeles specifika fall har min kamera återuppstått.

Bytte batteri igår i kameran. Trots att det var nyladdat hände ingenting. Inte ett pling eller pip från Konican. Laddade om det gamla tomma batteriet och provade. På displayen visade sig en ruta som om kameran vore ny: Fyll i år, månad, dag och tid.
Äsch - jag tryckte bara ok. Och pling! Den var som ny!

Att en kamera skulle föredra ett batteri framför ett annat till synes likadant är en gåta.
Men å andra sidan föredrar jag ju stekt fläsk framför pölsa.

6 kommentarer:

Åsa! sa...

Ohoh! Dags att gå och köpa en lott kanske???

maritha sa...

Ja tänk att saker kan vrenskas och trilskas, sen kan dom bara helt plötsligt göra en kovändning och fungera som dom ska igen. Lite mänskliga drag har dom allt tycker jag=)

Lilla B sa...

åsa!: Absolut!

Lilla B sa...

maritha: Märkligt är det. Jag gillar inte när grejer trilskas med mig.Men visst har de mänskliga drag ibland. Tänk bara på hur en grinig gammal bil kan bråka...

Bloggblad sa...

Min dator har också återuppstått! Halleluja. Fast det låg en hel del jobb bakom - som hade kostat väääääldigt många timmar om inte min lille make hade varit hushållsnära och 100% avdragsgill...

Lilla B sa...

bloggblad: Hur återuppståndelsen gått till är något man helt kan bortse från. Det huvudsakliga är att datorn, kameran, elvispen eller bilskrutten fungerar!
Det är nästan värt en vers, eller hur?