tisdag, oktober 23, 2007

Att vara beredd på elände

Köpte en ny isskrapa idag.

11 kommentarer:

beerbelly sa...

Smart. Det kan bli jobbigt närsomhelst nu ..:(

Lilla B sa...

beerbelly: Usch och fy för is på rutan, en halvtaskig isskrapa som bara gör ränder i iseländet och kanske glömda vantar dessutom. Jösses så illa det blir ibland.

beerbelly sa...

Jag investerade i motor+kupe värmare. Väl spenderade pengar. Varmt och skönt och ingen is. Sen är det bra att ha skrapa ändå förstås.. det händer att man inte har uttag att tillgå.

l*eva sa...

Här är det *bilruteskrap* som gäller idag.
Jag hööööör, utanför.
Tur jag har garage! *L*

Lilla B sa...

beerbelly: Motorvärmare och kupédito.jag har också sådana delikatesser. Använder bilen i jobbet och då finns det oftast inget eluttag att tillgå dit jag ska. Så det hinner oftast frysa på en ishinna. En sån som är släkt med cement....

Lilla B sa...

l*eva: Mm. Såg i natt att månen lyste som en gatlampa. Illavarslande ur köldsynpunkt.

Anonym sa...

Fick användning för min isskrapa (en av dem) imorse. Ingen återvändo. Lika bra att sprida ut skrapor på alla strategsika ställen.
GJ

Lilla B sa...

GJ: Och sen är det ju det här med låsoljan som man måste ha i handväskan....

FO - 2 sa...

"Kjekt å ha", som den norske artisten Øystein Sunde synger.
Har du hørt den?

Lilla B sa...

ida: Nej, den har jag aldrig hört. Kjekt å ha. Jajamensan. Det är det sannerligen när isen ligger hårt på bilrutan. Låsoljan är också kjek!:)

Anonym sa...

Brrr....
Om du bara visste hur mycket jag ÄLSKAR dina inlägg!!! :D Nu har jag tagit mig igenom de jag missat och sitter här med ett leende på läpparna. Vackra bilder och kärnfull text. Kan inte bli bättre!
Kram