tisdag, april 17, 2007

Snopet

Vaknade och var övertygad om att det var söndag. Ledig! Härligt!!
Klockeländet hade jag nog bara ställt av gammal vana i går kväll.

Skönt att få somna om ...

Det blev full fart istället, vill jag lova, när det gick upp för mig att det är tisdag.

Och jag som igår tänkt mig att köra lite tidigare och stanna till vid sjön. Nu kör jag nog lite senare men stannar till vid sjön ändå.

Söndag! På en vanlig tisdag.
Så knäpp jag är.

8 kommentarer:

Annika sa...

Vilken besvikelse...men, men...snart är det helg igen!!! Och jag ser fram emot sjöbilden...Ska kolla in din växthusblogg också.

Lena sa...

:) Önsketänkande!

Anonym sa...

Ja.. ibland spelar mig sig själv ett spratt... =) fåglarnas kvitter väckte mig vid 4.30... o då var det så lagom vackert.. =) /åsa

Lilla B sa...

annika, panter och åsa: Ja, nog blev jag besviken när det hela stod klart för mig. Hade nog behövt vila en sliten kropp. Men det var bara att skutta upp. Skutta och skutta förresten. Det var en alltför kraftigt överdrift när deet gäller den prestationen.

Lindas trädgårdsblogg sa...

Nej! Det måste vara värsta möjliga tankevurpan. Jag kom att tänka på en gammal kollega som var så vansinnigt uppåt, på riktigt gått humör. Han visslade i korridoren när han skulle gå hem. Då ropade vi på honom och sa att det var torsdag. Han vände och kom tillbaka... "är det sant?!". Han var fredaguppåt på fel dag!

Lilla B sa...

linda v: Vi kände nog likadant, den visslande mannen och jag. Inte nog med att jag kände mig lurad på en ledig dag - jag fick sätta högsta fart dessutom.

Anonym sa...

Haha satan vilket bakslag

Lilla B sa...

anna: Minst sagt!!