torsdag, december 14, 2006

Utanför köksfönstret år 2038


Men min magiska digitala kamera har jag tagit en framtida bild idag. Jajamensan. Så här ser det ut utanför mitt köksfönster år 2038.
I alla fall om den globala uppvärmningen fortsätter. Storkarna traskar runt och letar efter något ätbart. Får ta rollatorn ut i trädgården med lite birdie numnum åt dem.

Tog den här bilden idag på samma ställe som grisbilden. Planschen satt fast på väggen, högt upp så jag fick klättra lite. Ta några snabba bilder, kliva ner, snygga till och se ordentlig ut om någon skulle komma in.

Gamla skolplanscher är godbitar!

10 kommentarer:

Annika sa...

Ja, jag tror du har helt rätt med din digitala bild, Lilla B! Det är vad vi har att vänta.

Här i DC är det 20 grader varmt idag. HELT osannolikt!

jag lägger ner...Det blir ingen vinter...

Lilla B sa...

annika; Igår kväll var det minusgrader men i morse +4. Det är mycket märkligt. Tyckte att storkplanschen skulle kunna visa en framtida vy.

Lena sa...

Ja, gamla skolplanscher är verkligen något.
Undrar hur vår tids bilder kommer att se ut för eftervärlden. Jag tänker speciellt på den bilden med killen som åker wakeboard efter en bil i Gbg.
Det är skrämmande det här. Jag tror tyvärr att det är väldigt långt mellan oro till handling för de flesta. Tänker på det varje gång jag kör bil numera...

Linda sa...

Och mina vårlökar växer för varje dag, snödropparna ser fina ut... :/

Lilla B sa...

panter: Jag undrar det, jag också. Och blir det sådana här utbildingsbilder? Knappast. Skulle förmoda att det blir händelsebilder. Som den med den napalmskadade flickan i Vietnam, t ex.

Lilla B sa...

lindalotta: Snödroppar! Såg att du hade en bild tidigare på små gröna uppstickare ur jorden. Märkligt. Jag störtade ut den gången och kollade mina. De står väldigt gynnsamt. Men inte minsta skymt av snödroppar här. Och ovanifrån kommer bara regndroppar.

JULIEK sa...

Ha ha så fint det blir utanfor ditt fønster da.

JULIEK sa...

Ha ha så fint det blir utanfor ditt fønster da.

Lilla B sa...

julie: Jajamensan! Herr och fru Stork spankulerandes på tunet. Det blir fint, det.

Anonym sa...

I'm linking this webpage from my private weblog . this has all the usefull information necessary.

Here is my web blog ... having trouble getting pregnant at 40