söndag, november 09, 2008

Änglar i garaget

Nu har de fått november månads slurk vatten. Änglatrumpeterna jag fick i våras av Lindalotta flyttade ut till garaget för vintervila. För att inte alldeles törsta ihjäl får de lite vatten en gång i månaden. Hoppas att de klarar sig på det.

8 kommentarer:

billan sa...

Oj oj, tack för påminnelsen. Höll alldeles på å glömma mina små änglar!!!!! Dom har väntat länge på vatten nu.

Bloggblad sa...

Du skulle se hur det ser ut i mitt vardagsrum, när jag går förbi och ser eländet i ögonvrån, får jag en impuls att tända julgranen... för på dess plats står 4 jättelika halvdöda physalisar - jag hoppas att frukten ska mogna bättre på grenarna än på ett fat.... Förra året var jag tidigare och skördade i aug/sept, och nu är inte ens hälften mogna.

Anonym sa...

Hej! Det var längesedan jag var hos dig! Jag älskar julen och längtar tills jag får sätta upp adventsljusstakarna! Hoppas änglarna trivs i garaget!

Lilla B sa...

billan: Vassego! Här tar vi inget för allmänna påminnelser.
Jag har tänkt att de ska få en skvätt i början av månaderna. De såg halvdöa ut allaredan.

Lilla B sa...

bloggblad: Har du för säkerhets skulle tagit några skott inför nästa år? Om de du har nu skulle tyna bort, menar jag.Hoppas att du kan få fram några mogna. Tyckte att allt blev ovanligt segdraget i år.

Lilla B sa...

minigrisen: Jaså - du är en julälskare, du. Då finns det av alla sorter här på bloggen. Du som är så webbduktig kommer väl att pynta upp hela din blogg med små julgrisar :)

Linda sa...

Mina står i källaren.
Innan jag sätter ner dem drar jag av alla blad så det bara är pinnar kvar. Det ser anskrämligt ut, men funkar.
En skvätt i månaden räcker gott för mina, så skäm inte bort dem med mer!

Lilla B sa...

lindalotta: Tack för rådet - jag ska absolut inte skämma bort dem med mer. Inte vågade jag peta bort minsta blad eller blomma, tänkte att de skulle bli ilskna i onödan och bara tvärdö. Baxade in båda två precis som de var. Det låg skrumpnande blad på golvet och pinnarna ser verkligen ynkliga ut.