måndag, juni 30, 2008

2 timmar senare


Det räckte med att gnälla lite över regn och rusk. Hann knappt annat än att publicera föregående bild när solen kom fram.
Är det så lätt att ordna finväder så kan jag fortsätta jämra mig!!

Skyndade mig ut och tog en solskensbild.

14 kommentarer:

Marina sa...

Vilken magisk kraft du måste ha!
Mycket växtkraft ser de tut som i ditt växthus.

Jo sa...

Ah, är det SÅ kungsliljorna ser ut? :D Tur att jag har din blogg som talar om hur mina blommor kommer att se ut när de väl behagar blomma.. ;) Som vanligt tänker jag att du har ett underbart växthus! :)

Anonym sa...

Fortsätt, fortsätt...låter hoppfullt om det är så himla enkelt att du bara går där uppe och gnäller lite...Gurkorna jag har i år är smått aggressiva och växer fortsatt i rasande tempo...tre skördade nu i helgen och fler på gång...märklig jord jag fått tag på...(eller snarare maken)...Tomaterna blommar nu men ser rätt så bekymmerslösa ut vad det gället tanken på att bilda fruktanlag...förvuxna men försiktiga...ja ja...lite mera sol kanske så kommer de igång...

Kram från Malin

karin-odlar-sin-trädgård sa...

Vilken total skillnad på bilden i regn och bilden i solsken bara för att ljuset är så olika. Hoppas nu att värmen kommer!

johanna sa...

Hahaha, ja det är rätta takter!

Nollan sa...

Om det där är tricket som fungerar får du gärna, åtminstone periodvis, ta på dig rollen som gnällspik! Ditt växthus ser som oftast mysigt ut tycker jag, men med lite sol utanför blev det ännu mysigare! Fram för mer gnäll från lilla B!

Lilla B sa...

marina: Nu har växtligheten verkligen fått upp farten! Det är hur roligt som helst.

Lilla B sa...

jo: OCh de har dessutom en bedövande doft, liljorna. Förr hade jagf några fler kungsliljor i växthuset men det blev på tok för mycket av det goda.
Glad att du tycker att det är fint härinne!

Lilla B sa...

malin: Så kul att gurkskörden är igång hos dig. Jag får vänta rätt länge än. Kunde kanske snabbat på med sådd i våras men hade inte riktigt ork och tid till allt.
Om lite gnäll innebär mera sol så gnäller jag glatt på. ( Kan man göra den kombinationen, förresten? Glatt gnäll?)

Anonym sa...

Vad härligt - först regn och sedan solsken! Det är väl så det ska vara? 20 mm fick jag i kollitotten i går, i dag känns det nästan tropiskt där. (är bara hemma en snabbis för att fixa lunch) Mina kungsliljor har inte startat än, men så står de inte i något växthus heller (sa hon något avundsjukt...)

Lilla B sa...

karin-odlar-sin-trädgård: Det är lika stor skillnad IRL också mellan solsken och regn!

Lilla B sa...

sericea: Precis!!

Lilla B sa...

nollan: Den uppmaningen ska jag ta till mitt hjärta: Mer gnäll från LillaB - det låter ljuvligt. Inte gnället utan uppmaningen!

Lilla B sa...

katarina: Med 20 mm ena dagen och solsken den andra kan det inget annat än att växa i turbofart. Även dina kungsliljor!