söndag, februari 18, 2007

Nordiska trädgårdar

Såg en lapp på anslagstavlan i mataffären.
Resa med buss till Stockholm den 31 mars. Nordiska trädgårdar.
Undrar om det kan vara något att satsa på?

12 kommentarer:

Lena sa...

Låter som en perfekt aktivitet den 31 mars.

Lilla B sa...

Ska kolla om jag kan lura med mig någon. Var en gång med en god vän till trädgårdsmässan i Sollentuna. Det var mycket intressant. Man är ju inte bortskämd med så bautastort utbud av allt. Bara det inte är en trädgårdsprylmässa. Såna är jag inte intresserad av.

Linda sa...

Sånt där åker jag aldrig på...
Men varför skulle jag inte ta och ändra på det?

Har en önskan om att åka till Holland och se alla tuplaner...

l*eva sa...

hmmm...Vadå...Nordiska Trädgårdar...Var?

Stora TrädgårdsMässan är väl ungefär då också? (som jag INTE vill gå på...det är alltför MYCKET folk...och man föses runt...utan att egentligen ha sett DET Där, som man ville se)

Hannele på Hisingen sa...

Ja, det säger alla som varit där. Här inte varit där, besöker trädgårdsmässanmässan på Liseberg.

Anonym sa...

Kommer nog att gå som vanligt och kommer nog som vanligt säga att jag aldrig ska gå igen. Det brukar vara alldeles för mycket prylar som du säger men man brukar ändå hitta något intressant ändå.

Anonym sa...

Klart du ska dit.. det dgårdsvän också... jag har aldrig varit där förut.. bara i Örebro.. men den är ju inte så stor.. tänk om vi ses????/åsa
http://asas.tradgardsblogg.se/

Lilla B sa...

lindalotta: Ibland är det riktigt roligt! Prova på - det finns säkert trädgårdsmässor i sydsverige. Och boka in en resa till Holland. Det är säkert överväldigande att se tulpanfälten.

Lilla B sa...

eva: Älvsjö. Det säger mig i och för sig ingenting. Tur att det finns buss som fraktar lantisar ända till porten. Det är säkert jättelikt!!

Lilla B sa...

hannele: Jasså - det är trädgårdsmässa på Liseberg. Sånt fanns det inte när jag bodde i Götet.Allt bättrar sig... :)

Lilla B sa...

slottsträdgårdsmästaren: Jag blir bara ilsken över alla blå klot, tomtar, älvor och allehanda pryttlar. Men visst vore det fint att hitta några fröer eller småplantor att plocka med sig hem. Eller se något arrangemang som inspirerar.

Lilla B sa...

åsa: Jag har också varit i Örebro på Mässan. Men jag har slutat. När jag sista gången såg en jäkla stor BÅT inne på trädgårdsmässan fick jag nog. Har aldrig sett en trädgård där man behöver köra runt med stor motorbåt för att se om sin tomt.
Ja, tänk om vi ses!! Det skulle ju vara jätteroligt!!