onsdag, september 16, 2009

Hemvägen


Kraftfull himmel i eftermiddags. Det regnade när jag kom hem men jag lyckades ändå hitta 6 stycken mogna jordgubbar i kökslandet.
Remonterande jordgubbar är prima.

En gubbe forever, så att säga.

6 kommentarer:

Kokospelle sa...

Ja det var grymt vackert denna kväll. Björkarna var som silver och guld mot den mörka himlen. Fast jag hade förstås kameran inomhus och batteriet oladdat...
Men nu ska det laddas. September är verkligen min tid på jorden

Lilla B sa...

kokospelle: Tänkte när jag körde där på vägen att det skulle kunna bli en storartad bild i Hjulsjö med vattnet, kyrkan, alla fåren och den mörkblå himlen. Men det smög sig. Vindrutan var prickig av regnet. Och allt fint ljus var som bortblåst.

SqZ sa...

Du är en lycko-gumma :-)

Bloggblad sa...

Så vackert!
Här var det rena hötorgshimlen igår när solen gick ner.

Om bilden säger jag som mina alldeles nya elever skulle sagt: Nej regna!

Mina arabiska minstingar kan en hel del verb nu, och antingen är det "äter" - eller "nej äter". "Förstår" eller "nej förstår"... Jag kämpar vidare...eller inte...:)

Lilla thaitjejen har i alla fall börjat kalla sig själv för "jag" i st f förnamnet efter mycket övning med jag och du...

Ibland skulle jag vilja kunna se rakt in i språkvindlingarna och följa utvecklingen. Det är så spännande.

Lilla B sa...

sqz: Jajamen! Åtminstone ibland.

Lilla B sa...

bloggblad: Tycker också att språkinlärningen är spännande. Förundras över hur smidigt och snabbt en del ungar tillägnar sig det nya men även hur lätt det är att bli lurad av ytflytet när man tror att de efter några år behärskar språket.