onsdag, december 03, 2008

Jösses! Änglarna!!

Jag har glömt mina änglatrumpeter i garaget. Nu står de väl där och suktar efter en vattenskvätt.
Kallt är det ute och jämrans lat är jag.

De får stå och törsta till i morgon.

11 kommentarer:

Nollan sa...

Egentligen borde de väl kunna blåsa en liten fanfar eller så, när törsten blir allt för stor?!

Humlan sa...

Ähh hmm, jag har nog några törstiga aloeer (heter det så i plural?) i trappen. Men man kan ju inte vattna dom nu när det är mörkt ...

Lilla B sa...

nollan: De har tappat alla attribut som gör dem till änglar. Möjligen kan de skramla med skelettet.

Lilla B sa...

humlan: Vattna i mörket är en alltför osäker sysselsättning - de får hålla ut tills dagen gryr.

Mariaberg sa...

Inte går det nöd på dem. Själv började jag på att röja i förrådet och då fick alla min plantor en lite skvätt , dom fick lite omvårdnad också och jag fick nackspärr. Mb

billan sa...

Vinteränglar har inte så stora anspråk i livet. Säker kommer dina skelettskramlade trumpeter att nyfiket vakna upp framöver vårkanten och ljuvliga änglatoner kommer att uppstå.

matte sa...

stackars änglar.. hoppas de fått vatten nu :)
ha en fin fredag!

matte sa...

.. nej ingen doft alls, dessutom luktade det lite mysko om apelsinskivorna när de var i ugnen. Jag skar apelsinskivor och lade på bakplåtspapper i mitten av ugnen som jag satte på 50 grader. Det tog flera timmar tills skivorna var torra. Jag tror jag skar lite för tjocka skivor.
Jag tror det blir fint med citron eller lime också om man torkar så.

Lilla B sa...

mariaberg: Får väl hoppas att nackspärren ger sig kvickt! Jag tycker nog att de såg i högsta grad nödlidande ut, änglarna. Hoppas att de klarar garagehörnet under vintern.

Lilla B sa...

billan: När två stycken, Mariaberg här ovan och du, så visst påstår att änglarna kommer sig framåt våren så fär jag tro på det. Men den 1 januari får den nästa skvätt vatten. Det är servering runt den första i varje månad - annars glömmer jag det för evigt.

Lilla B sa...

matte: Ha en prima fredag du också! Jaha - de ska ligga tunnskurna i 50 graders värme. De såg så fina ut på din sida. Inte omöjligt att jag gör några sådana bara för att prova.