l'eva: De kan du göra mycket gott av! Lägg i blöt så de återgår till svampform - sen är det bara att steka på som vanligt. Eller gör svampmjöl i en mortel och ha som krydda i såsen eller köttfärs. Antar, att kokböcker är fulla av recept. Eller så får man förlita sig på nätet. Behöver plocka betydligt mer men vill inte gå ut under den generella älgjaktveckan
ida: Åh, tack så mycket får en så trevlig utmärkelse. Ska se om jag lyckas med att kopiera över den. Annars kommer jag att skriva bara. Så jätteglad jag blev!! :)
Ja, skogen är en riktigt gammal skog med mycket mossa. Träden är höga och hundraåriga. Inte alla - men många.
4 kommentarer:
hmmm, detta påminner mig om-att jag har en stor glasburk med torkade trattisar-från förra året!
(tro inte, att jag plockat...nix nix--present var det!)
l'eva: De kan du göra mycket gott av! Lägg i blöt så de återgår till svampform - sen är det bara att steka på som vanligt. Eller gör svampmjöl i en mortel och ha som krydda i såsen eller köttfärs.
Antar, att kokböcker är fulla av recept. Eller så får man förlita sig på nätet.
Behöver plocka betydligt mer men vill inte gå ut under den generella älgjaktveckan
Hei igjen Lilla B. :)
Jeg deler gjerne prisen på bloggen min med deg.
Om du vil, så kan du kopiere "Labelen" over hit til din blogg. :)
Skogen der hos deg er vakker.
Det må være de fineste julepresangene som man noensinne kan ønske seg! :)
Nam nam!
ida: Åh, tack så mycket får en så trevlig utmärkelse. Ska se om jag lyckas med att kopiera över den. Annars kommer jag att skriva bara.
Så jätteglad jag blev!! :)
Ja, skogen är en riktigt gammal skog med mycket mossa. Träden är höga och hundraåriga. Inte alla - men många.
Skicka en kommentar