söndag, mars 11, 2007

Sista momangen

Det var allt en rackarns tur att jag fyllde frysen med snöbollar igår. Idag blåser sydvästvind och med den kommer fukt och värme. Snön smälter i rasande fart. Tjohooo!!

Liten flicka 1½ år på besök kallar Monsterkatten för Månse-Katten.
Det låter rätt rart, tycker jag.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Hej häftigt det du gör med snöbollarna. Apropå att avmaska katten kokar jag några makaroner, steker lite bacon, stoppar i pillret i makaronen och sular runt med den i flottet. Vips så har han ätit upp det. Det finns ju en ny medicin nu som du bara behöver ge i 1 dag. Förut hade man 3 dagars h-vete för att avmaska. Men prova det jag gör ha en skön arbetsvecka/Agnetha

Lilla B sa...

agnetha: Det knepet skall jag absolut prova. Monstret äter ju vad som helst utom medicin. Jag brukar använda Droncit - endagspillret - annars vore vi nog totalsöderrivna.
Tack för tipset. Trevlig vecka själv!

Anonym sa...

Barnet kanske har hört talas om Måns och Pelle, eller Måns Zelmerlöv som sjöng i melodifestivalen, eller så tyckte barnet bara att Monsterkattens namn lät så? Gulligt var det i alla fall.

Lilla B sa...

pallas: Inget vet hur snårigt ungarna tänker. Skall jag vara lite personlig så är det ett extraordinärt gulligt barn. Barnbarnet. Jojomensan.

Anonym sa...

Ja, det är klart att det måste vara ett alldeles ovanligt gulligt barn i så fall... :-)

Lilla B sa...

pallas: precis!