måndag, januari 15, 2007

Står träden kvar?

Spännande men en liten smula otrevligt.

Jag undrar nämligen om granarna är upprättstående eller ligger över vägen till jobbet. Åker 4.5 mil genom skogen. Det är en smal, slingrig väg där granarna nästan står på uppe på körbanan.

Förvarar alltid en reflexväst i bilen liksom ficklampa och handvärmare från Clas Ohlsson. Tänker inte förfrysa. Det kom häftigt med snö i stormen.

Funderar på att slänga med handsågen. Motorsågen vågar jag mig inte på. Inte för att en liten sketen såg tar sig genom stora träd men jag har att göra och håller mig varm tills andra anländer.

Hör jag av mig på bloggen i kväll är allt i sin ordning.

6 kommentarer:

Julie K sa...

Uff altså så mycke vind och stormar ni har. Vi har ju inte hatt mycke av dette i vinter. Hoppas det går bra på tur til jobbet. Hør av deg så fort du kommer hem. Kram : )

LindaLotta sa...

Då ska man sitta här och vara orolig i flera timmar, tills du kommer hem igen...

Hoppas allt gick bra och att du kommer hem bra!

Maria h sa...

Jo, det blåste bra igår. Och så sitter man som modern stadsmänniska och har ingen möjlighet att hålla sig varm eller laga mat när strömmen går. Var det kanske bättre förr, när man inte förutsatte att lampan alltid tändes när man tryckte på knappen? Lycka till, hoppas att allt har gått bra,

Annika sa...

Ja, kan nog vara bra att slänga in en såg i bilen tills.m allt det andra som du räknade upp. Jisses vilken storm ni fick....Hoppas det gick bra att komma till, och från, jobbet...

Panter sa...

Är allt i sin ordning?

Lilla B sa...

allesammans: Det gick fint! Tack för omsorg!