fredag, juli 14, 2006

Trädgård = fullt med grejer?

Har roat mig med att kolla igenom massor av trädgårdsbloggar. Så mycket det skrivs om saker och så lite om växter. Jag är förvånad. Verkligen förvånad.

Eller så har jag inte hängt med riktigt.
Tycker ändå att en trädgård är ett ställe för arbete, avkoppling, rekreation, reflektion. Inte ett ställe att samla allehanda pyntprylar i.
Ge mig ett blått klot och jag ser rött!

Jäkla tur att man får bestämma själv i sin trädgård.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Kunde inte ha sagt det bättre själv....

l*eva sa...

Får man ha en stallykta, en MYCKET gammal en,EJ- elektrifierad---hängandes och om de mörka höst-och vinterkvällarna tänd med halvbrunna Liljeholmens stearinljus...överblivna, från kyrkan i närheten-där jag bor?(känner prästen och kyrkvaktmästaren)

Lyktan är lite rostig och ljushuset,där man kan ha fotogen...har jag tagit bort.(sparat)
Men BLÅ, runda och FULA klot...går ej heller-att finna i min *inmutning*
Dessvärre, är räfsan av grön plast...ej ögonvänlig, men...jag ställer den lite bakom...så den inte syns! Flaggan, är inte heller egentligen...särskilt tilltalande. Men... *S*

Anonym sa...

Selv har jeg for det meste vækster i hagen. men måste innrømme at jag har lite grejer jag også. Er glad i blåa krukker og har også en blå katt i hagen. Men jag vil og at vækster skal vara hovedelementet i hagen.

Lilla B sa...

Trädgårdsspanaren: undrar hur länge trenden med alla upptänkliga prydnadssaker i trädgården skall vara. Eller kommer den inte att blåsa över alls? Hu vale - i min trädgård har jag trots allt hellre ogräs än pynt!

Lilla B sa...

eva: ok, då. Du får väl ha din stallykta...

Lilla B sa...

heidi: alla ska trivas så långt det går. Vill man ha pryttlar i trädgården så ska man ha det. Det som är fint i mina ögon är kanske tokfult i någon annans. Och vice versa. Sen kan man ju också tycka att om allas trädgårdar såg likadana ut skulle det vara bra fattigt och trist!!