fredag, juli 28, 2006

Ätran


Favoritplatsen vid Ätran.

Stilla och fridfullt.

Under tiden jag var borta växte sig ogräset 37 meter högt. Nästan iallafall. Förstår inte att det har sådan obändig växtkraft.

Jag var borta i fem dagar och det har vuxit rejält under tiden. Eller så var jag hemmablind innan och såg inte eländet. Men det har jag nästan svårt att tro.

4 kommentarer:

Trädgårdsspanaren sa...

Det är ju så med ogräs och allt det vilda som växer att naturen utser bra växtplatser åt fröna. Öppen jord i våra planeringar är en perfekt plats för det vilda fröna. De växter vi människor planterar hamnar inte alltid på rätt växplats...ogräsfrön hittar alltid bra platser. Det kan väl inte vara våtarven som är 37 meter högt?

Lilla B sa...

Gode trädgårdsspanare: Våtarven nådde 53 meter! Nej - jag överdriver lite i min förtvivlan. Men det ser skräpigt ut med våtarv överallt. Jag har aldrig varit med om så växtglad våtarv förr. Måste muterat...
Att hitta de såddas och de planterades optimala platser tar tid - flera säsonger. Och så gäller det at ha tillräcklig kunskap och erfarenhet. Där går skiljelinjen mellan amatör och professionell. Men det är ju roligt - annars skulle man väl gräva ner sig tillsammans med våtarven.

Julie sa...

Ett fantastisk vakkert bilde.

Lilla B sa...

julie: det är en otroligt vacker plats. Fint laxfiske också!