måndag, februari 24, 2014

Mot ljusare tider

Jaha - snålodlingen fick sig ett slut. Föll till föga för dessa små ljusramper. Tunna lysrör som fläskar på med rejält ljus utan att värma. Den där stora lampan på himlavalvet gör ju varken eller...

Närmare 40 olika chilisorter står på tillväxt. Ska det verkligen vara nödvändigt med så många, undrar kanske någon.
Nä - helt ärligt behöver man inte alls en mängd olika. Men det är inte behovet som styr utan lusten att odla. Chilin kommer i så många olika former, färger och smaker att habegäret växer nästan utom kontroll. Med extraljuset är jag inte enbart hänvisad till fönsterbänkar utan minsta skrymsle, garderob eller källarutrymme kan numera ses som odlingsmark.

Monsterkatten får jag hålla ett öga på. Risk finns att han tycker jag bjuder på en lyxtoalett med både jord och solsken...
4 kommentarer:

Anonym sa...

Jaha, så italienskt mönsterpapper föll inte på läppen. Tack för uppslaget ska nog inhandlas. Sibayna

Lilla B sa...

Haha....jag kör iår med designerkrukor. Tomma kvargburkar från Lidl ;)

Bloggblad sa...

Jag skrev en fråga till dig, om det var hör eller på fb minns jag inte, och jag kan ha missat svaret. Jag frågade när jag ska skörda mina chilifrukter. Minns ju inte ens om de var gröna eller röda på bilden, eller om det bara är olika stadier. Kanske ska jag bara provsmaka för att känna om de är klara. De är som lillfingrar i storlek. Har inte kommit mig för att prova än... Men det är tack vare dina chilibilder som jag sådde dem.

Blogger sa...

In this fashion my friend Wesley Virgin's biography begins with this SHOCKING and controversial VIDEO.

Wesley was in the army-and shortly after leaving-he unveiled hidden, "mind control" secrets that the CIA and others used to obtain whatever they want.

These are the same methods many famous people (notably those who "became famous out of nothing") and the greatest business people used to become wealthy and successful.

You probably know that you utilize only 10% of your brain.

That's really because most of your brainpower is UNCONSCIOUS.

Maybe this conversation has even taken place INSIDE your own head... as it did in my good friend Wesley Virgin's head about seven years back, while riding an unregistered, beat-up garbage bucket of a vehicle without a driver's license and with $3.20 on his banking card.

"I'm so frustrated with living check to check! When will I become successful?"

You took part in those conversations, isn't it right?

Your own success story is going to start. You need to start believing in YOURSELF.

UNLOCK YOUR SECRET BRAINPOWER