söndag, september 16, 2007

Sjön en augustimorgon


Ska bara prova om bloggen fortfarande fungerar. Om den inte tynat bort efter flera månaders vila.
Bilden tog jag en augustimorgon på väg till jobbet.13 kommentarer:

Anonym sa...

Den vackra sjön kan man aldrig se nog av. Visst funkar väl den gamle bloggen. Ska du skriva här när växhuset baddats in för vintern?

Lilla B sa...

slottsträdgårdsmästaren: När jag kör förbi den på dagarna väcks tanken på att liva upp den här gamla bloggen. Växthuset stängs ju snart. Fick ju flera kommentarer som skrev uppmuntrande om fortsättning. Men jag har inget direkt tema att haka mig fast vid. Växthuset som stängs och trädgården i vila. Det blir kanske Lilla B:s Tråkblogg.

Annika sa...

Vad förvånad jag blev över att se den vackra sjön här igen!!! Härligt.
Är det denna blogg som gäller nu igen???

Lilla B sa...

annika: De dagliga inläggen kommer fortfarande att ligga på Växthusbloggen fram tills jag stänger dörren för säsongen. Sen kanske den här kommer igång igen. Men jag vet inte riktigt om och hur än.
Jag är en velpotta!

Anonym sa...

Det kanske kan bli Lilla B:s veckokrönika om trädgård eller så? Under vintern tills växthuset tas i bruk igen. Så får det bli!

Lilla B sa...

Slottsträdgårdsmästaren: En jättebra idé!

Anonym sa...

Såååå vackert!! :)
(Både bilden och motivet!)

Lilla B sa...

ronja: Jag åker förbi där varje dag och ibland stannar jag till, går ur bilen, tittar och lyssnar lite, tar en bild, kanske. Sen åker jag vidare. Det är mycket vackert där.

Frukostflingan sa...

Kul att se denna vackra sjö igen! Vela på du, en stund till! Men jag håller med slottsträdgårdsmästaren om att du kan skriva veckokrönikor! Och du hittar nog snart tråden igen! ;-)

Lilla B sa...

Frukostflingan: VA?! Har du varit här förr på besök??! Det visste jag inte. Välkommen hit får jag säga så där lite sent men välment. Ja det här här jag huserade innan Växthusbloggens tillblivelse. Hit återvänder jag när växthuset stängs.Ambitionen är åtminstone en veckokrönika.
Välkommen att läsa!

Hedgren sa...

Vilkenljuvlig plats! Tänk att stanna här en stund på väg HEM från jobbet...

Lilla B sa...

hedgren: Mm. Den är fin då också, sjön. Men ljuset blir så annorlunda att det nästan är en annan sjö. Jag har en bild förresten. Har nog visat den tidigare. Vill du att jag ska lägga ut den?

Lilla B sa...

hedgren: Vassego! Den är på plats.