onsdag, december 19, 2007

Comic Book Guy


Det är inte var dag man går och får sig en utmärkelse. Som en tidig julklapp ser jag den jag fått från Malin. Gå dit och läs motiveringen! Blev jag glad, tro?
Tack Malin!

Och vem är Lilla B då?
Jag skriver om trädgård och natur även mitt i vintern. Det går knappt, förresten. Har föresatt mig att leverera minst ett blogginlägg om dagen. Helst ett någorlunda genomtänkt och som en följetong från skogsbrynet.
Avstår mer än gärna pynt och pyssel. Och tycker att fleecetröjan både värmer och klär.
Bakar inte småkakor men äter dem gärna. Gillar gräddsås också, förresten.

Säger som Homer Simpson: Mmmm. Cholesterole!

Nåväl.
Jag ska skicka vidare utmärkelsen. Antalet mottagare är inte bestämt utan jag gör som jag vill. Sånt tilltalar mig särskilt väl.

Här är mitt val:
Slottsträdgårdsmästaren förstås.
Det självklara valet. Här finns kunskap om odling och vackra bilder i en tilltalande mix.

När jag tittar på bilden av serietidningsmannen ser jag inte så stora bildlikheter med mig själv. Däremot ser jag att han slurkar i sig något vid tangentbordet. Det gör jag oftast också. Men till skillnad från The Comic Book Guy har jag investerat i ett finurligt gummitangentbord som jag kan ta med mig in i duschen för rengöring. Om det skulle behövas så rejält. Annars spolas det bara rent under kranen.
Är det nåt jag gillar är det praktiska lösningar på det mesta. Fiffigheter i vardagen. Jag uppfinner dem gärna själv. De går under den tvivelaktiga benämningen Kärringpåhitt.

10 kommentarer:

Malins-Kuriosa sa...

Ett sådant tangentbord lät inte helt fel...hästsvans har jag och en kaffekopp som jag slurpar ur...mackorna är uppätna...sen stämmer inte bilden ett dugg på mig heller...Bakar inte gärna för man kan köpa undrbara kakor i låda på COOP för 15 kr...billigare än ingredienserna med andra ord...pyntar gör jag förvisso men är rätt grining över att julen alltid går i kommersens tecken...
Ha det gott...

Kram från Malin

l*eva sa...

Ber att få Gratulera så här i veckan för Jul!

Du skulle spara utmärkelserna i en egen liten vinjett på sidan!

Så alla begriper vilken fantastisk Bloggare Du är!
(Blygsamhet passar sig inte i dessa sammanhang, icke)

Lilla B sa...

malin: Tangentbordet är lite trögare att skriva på än de vanliga. Enda nackdelen.
Numera består julduktigheten i att avstå från att göra en massa onödigt. Det blir så bra jul ändå. Visst är den alltför kommersialiserad. Håller helt och hållet med!
Jag har ingen hästsvans. Rätt kortklippt och med en olägligt placerad virvel i hårfästet pannan. "Vet du att du har en virvel här?" frågar frissorna mig.
Näe - det har jag aldrig märkt. :)Det är väl därför luggen gärna står som en balkong..

Lilla B sa...

l*eva: Tack, tack!
Roligt att få uppmärksamhet,det varken vill jag eller kan jag förneka. Men som en evig påminnelse i kanten på bloggen. Njä - då blir det ett prestationsinriktat skrivande, tror jag. Nu skriver jag för det är kul. Gillar läsarna det blir jag glad. Så enkelt är det.

slottsträdgårdsmästaren sa...

Stort grattis till utmärkelsen Lilla B, jag håller fullständigt med motiveringen, det är alltid uppfriskande att läsa dina inlägg.
Tack för de fina orden förresten och jag skickar direkt tillbaka till dig....

Lilla B sa...

Slottsträdgårdsmästaren: Tack för gratulation!
Hi hi!Det var ett listigt tilltag att lämna i retur.
Tror bestämt att Sällskapet för Inbördes Beundran har årsmöte idag. ;)

Bloggblad sa...

Grattis! Men jag törs inte klicka mig vidare på de bloggar som också fick utmärkelsen. Jag har inte tid med fler favoriter...

Lilla B sa...

bloggblad: Tackar! Jag är glad att du hittar hit då och då!

Ida sa...

Gratulerer! :)))

Lilla B sa...

ida: Tack så mycket!