Är det en mango? Eller en pumpa, tro? Nej, det är apelsintomater. En bifftomat som verkligen är matig.
Min favorit som åker ner i matlådan tillsammans med rödlök, gurka, Tomato Berry och fetaost. Över alltihopa olivolja.
Jaja, jag vet att man ska ha oliver och vanlig grönsallad också om det ska vara en grekisk sallad På Riktigt.
Men jag gillar min blandning. Åtminstone de första fjorton dagarna...
4 kommentarer:
Det var en stilig en...till skillnad från missfostret, Du visade häromdagen!
...och som sagt ja, *de första 14 dagarna*:) Men jag skulle nog *uthärda* åtminstone 3 veckor...
Tänk, vad olika det kan vara! Det där är en som jag aldrig har fått några fina/goda exemplar av! Har odlat den 3 ggr, men gett upp! Ser fina ut hos dig i vart fall! :) Mia
Oj, vad jag gillar dina tomatbilder! Tror jag har blivit lite tomatförälskad..../Christina
l*eva: Jo, man kanske klarar lite längre tid än 14 dar. Men till slt blir även gott tråkigt.
Mia: Så märkligt! Det måste ju vara odlingssubstratet som avgör. OCh solen, förstås. Här är det helt brunnen mycket gammal koskit i botten och sen hästskit. Underbart att kunna göra guld av skit!
Christina: Roligt att höra! Det är spännande att prova på odling av olika sorter. En del faller i smaken medan andra kanske ser fina ut men smakar ingenting.
Det är lätt att bli tomatförälskad. Åtminstone i vissa av dem:)
Skicka en kommentar