fredag, juni 20, 2008

Midsommarafton

Det är den av helgerna jag gillar bäst. Enkelt och lätt gör vi det för oss, Husbonden och jag.
Sill, potatis och ett par kryddade snapsar.

Hoppas att alla ni, mina läsare, har haft den midsommar ni önskat er!

10 kommentarer:

beerbelly sa...

Låter avundsvärt skönt :)
Jag hade önskat mig helt ledigt (från all form av jobb..) och regn men det blev ingetdera. Annars var det riktigt bra =)
Fortsätt så!

Lilla B sa...

beerbelly: Det var och är utmärkt.
När jag läser allt man "måste" göra för att en midsommar skall anses lyckad blir jag både vrång och anti. Detta är en dag av alla. Man måste inte haussa vissa dagar på andra dagars bekostnad. Jösses. En anonym tisdag kan vara väl så mycket värd som en stylad midsommar!

maritha sa...

Jag har jobbat hela kvällen och det gick bra det oxå=). T-shirtarna har jag köpt på Lådan, dom låg på ett bord eller hylla precis mittemot barn underkläderna. Det fanns inte alltför många kvar men nån i S storlek fanns iaf igår. 29 kr kostade dom så det var ju ett kanonpris för att våra sötnosar ska gå som reklampelare för deras far- mor mödrar ha ha ha.Ha en fortsatt trevlig helg, själv jobbar jag till söndag kväll...kan vara trevligt det oxå=).

Marina sa...

VI har det också enkelt tycker jag. Firar med en annan familj och vi gör lite mat vardera. INget överflöd men ändå gott. Det regnade lite i går och åskade en stund men vi hade det bra ändå.

Lilla B sa...

maritha: Ger mig dit i eftermiddag och hoppas att det finns en liten tröja kvar. De var fasligt söta och texten var ju sannheten själv ;)
Ha det gott på jobbet och kör försiktigt - otäckt på vägarna dessa dagar och nätter.

Lilla B sa...

marina: Det låter som en midsommar helt i min smak, det. Bortsett från regnet och åskan men det får man ta med ro.

malins-kuriosa sa...

Låter som hos oss...men vi skippade snapsen i år...Hade litet kalajs med sillar och potatis...sen ut i den svenska sommaren på en tur...Regnet upphörde på kvällen och biltrafiken var minimal...Vi for upp på Hunneberg och lyssnade på tystnaden...midsommar är magisk som jag tjatat om ett tag nu...
Vattnade ute i växthuset och kände mig allmänt till freds med det mesta...
Fortsatt Go Helg på Dig!

Kram från Malin

Åsa! sa...

Skönt med enkla tillställningar! Önskar dig och husbonden en bra fortsättning på helgen!

Lilla B sa...

malin: Gott att höra att du också hade en bra midsommarhelg. Det är så lätt att helgerna blir överarbetade, överlastade med allsköns förväntningar.

Lilla B sa...

åsa!: Tack så hjärtligt. Ha det gott själv!