Eller Sting, klocka! Sting!
De små illröda chilipepparklockorna är av sorten Jamaican Bells.
Goda att fyllas med ost och gratineras säger bloggkompisen jag fått fröna av.
Åh, vad du är fixig! Det enda som går att använda nu i min trädgård är squash och pepparmint. Jag steker och gör moussaka så mycket jag orkar - och torkar till te... resten är dött och/eller förvuxet.
Bloggkompisen din tycker det är liiiiite orättvist att dina klockor redan rodnat så fint:) Bara gröna här än! Hon du fått fröna av tycker också att du ska lägga in några klockor så att du har lite godsaker till vintern:)
Bloggblad: Det där att torka skörd är inte dumt. Svamp, örter eller chilin. Praktiskt sätt att bevara. Men särskilt fixig av mig är jag nog inte :). Men en inläggning av chilin ska jag ge mig på.
Mia och Billan: Men vilken tur jag tycks ha! Tänkta torka även dem men inläggning ska jag göra. Tar nog Aji Crystal också i brist på Jalapenos och Hot Lemon för färgen.
6 kommentarer:
Åh, vad du är fixig! Det enda som går att använda nu i min trädgård är squash och pepparmint. Jag steker och gör moussaka så mycket jag orkar - och torkar till te... resten är dött och/eller förvuxet.
Fina klockor du fått! Min JB är bara gröna än! Men det är en härlig sort! Ha en trevlig helg! :) Mia
Bloggkompisen din tycker det är liiiiite orättvist att dina klockor redan rodnat så fint:) Bara gröna här än!
Hon du fått fröna av tycker också att du ska lägga in några klockor så att du har lite godsaker till vintern:)
Bloggblad: Det där att torka skörd är inte dumt. Svamp, örter eller chilin. Praktiskt sätt att bevara. Men särskilt fixig av mig är jag nog inte :). Men en inläggning av chilin ska jag ge mig på.
Mia och Billan: Men vilken tur jag tycks ha! Tänkta torka även dem men inläggning ska jag göra. Tar nog Aji Crystal också i brist på Jalapenos och Hot Lemon för färgen.
Vilken vacker färg, ser riktigt läckra ut.
Har just provsmakat en, Epsilon. Inte så stark men mild och fin. Trevlig form också!
Skicka en kommentar